#Hungarikum #Hungarikumok gyűjteménye #Magazin #Tudtad? /

Fröccs

A fröccs több mint 50 féle fajtája – a bor és a szikvíz arányának és mennyiségének változatásával- a magyar gasztronómia szerves része.

De napjainkban is születnek újabb és újabb bor-szikvízpárosítások. A fröccsnek Magyarország az őshazája, és a mai napig fellegvára, mivel magyarországi borászatok és szikvízkészítő mesterek közös erővel szolgálják ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

A fröccs ma már divatos ital és nincs olyan magára valamit is adó vendéglátós, aki ne tudna szolgálni vendégeinek igazi szódavízzel készült fröccsel.

Forrás: hungarikum.hu

Szeretnél többet
olvasni?

Örökségtúrák, avagy bringával a Nyírség kevésbé ismert kincseihez

A Nyírség, a Felső-Tisza vidék és Bihar kevésbé ismert, de rendkívül jelentős és látványos örökséghelyszíneit érintő bringatúrákat indulnak a Nyíregyházi […]

#Ajánló /

Essen az eső vagy süssön a nap, a Budapest Retro Élményközpont mindig nyitva van.

A tavasz szeszélyes, hol kánikula van, hol pedig hideg! Mi állandó hőmérséklettel és szeretettel várjuk vendégeinket! Essen az eső vagy […]

#Ajánló /

Csillagközi túrától a remíz titkáig – hétvégi programajánló

A Budapesti Állatkert bármikor jó program, de most különösen az, hiszen a hétvégén a Föld Fesztiválnak köszönhetően extra látványetetésekkel, állatbemutatókkal […]

#Ajánló /