#Éttermek /

Béchamel étterem

1072 Budapest, Akácfa utca 36.

budapest
étterem
top sights

leírás

Ha bruncholni támad kedvünk keresve sem találhatnánk tökéletesebb helyszínt a 7. kerületi Akácfa utcai klasszikus francia hangulatú Béchamel étteremnél.
Az „all day breakfast” itt úgy értelmezhető, hogy reggel 8 és délután 4 között bármikor megkóstolhatjuk a nemzetközi brunchkínálat széles választékát, ami az étlapon szerepel.
Az egyértelmű favoritok az Eggs Benedict, vagy annak lazacos változata, az Eggs Salmon, a hamisítatlanul francia Croque Madame, vagy a spenótos Croque Florentine, aki azonban inkább a sült kolbász-bab-tükörtojás trióra szavazna azt a klasszikus angol reggeli elfogyasztására biztatjuk.
Egy biztos, aki megkóstolja bármelyiket egy ideig nehezen feledi a pirított kalács, a sült sonka, az olvasztott sajt, a lágyan szétfolyó buggyantott tojás, esetenként tükörtojás változatainak tökéletes ízharmóniáit.

A french toast az édes brunch szerelmeseinek kínál alternatívát, juharsziruppal leöntve, gyümölcsszósszal és friss gyümölcsök kíséretében kerül a tányérra.

Nem sorolnánk fel az étlap teljes tartalmát, már csak azért sem, hogy azok számára is tartogasson meglepetéseket, akik inkább a helyszínen szeretik kiválasztani, mit ennének.

Az ételeken túl sötét pörkölésű olasz kávé, a Freyja díjnyertes péksüteményei, valamint az Espressoul francia ízvilágú cukrászsüteményei várják a vendégeket, s ha egy pohár borral vagy pezsgővel zárnánk az étkezést természetesen arra is van lehetőség.

A jelenlegi helyzetben azt is érdemes megemlíteni, hogy akik valamilyen oknál fogva nem rendelkeznek oltási igazolvánnyal, az étterem előtt amolyan franciásan kipakolt asztaloknál zavartalanul élvezhetik a Béchamel vendégszeretetét. A várakozás elkerülése érdekében tanácsos asztalt foglalni.

galéria

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő 8:00 - 17:00

Kedd 8:00 - 17:00

Szerda 8:00 - 17:00

Csütörtök 8:00 - 17:00

Péntek 8:00 - 17:00

Szombat 8:00 - 17:00

Vasárnap 8:00 - 17:00