#Szálláshelyek és Kempingek /

Budapest Marriott Hotel

1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4,

5csillag
budapest
hotel
szallas
top sights

leírás

A kiváló elhelyezkedésnek örvendő Budapest Marriott Hotel az egyetlen olyan budapesti szálloda, amelynek mind a 364 szobája csodálatos kilátást nyújt a Dunára.

A szálloda szobái lenyűgöző kilátást nyújtanak a folyóra, és ergonomikus bútorokkal rendelkeznek. A stílusos szobák ötvözik az innovációt és a kényelmet. Minden 2018-ban felújított szoba a legújabb Marriott dizájnnal várja a vendégeket, mint például fapadló, műholdas síkképernyős TV, USB csatlakozó és videotár.

A DNB Budapest Modern Hungarian Wine Bar Kitchen egész nap nyitva tartó étteremben izgalmas látványkonyhával és büfé pulttal várja a vendégeket, ahol magyarországi legjobb termékeit kínálják. Az étlapon kiváló minőségű alapanyagokból készült egyszerű, egészséges fogások szerepelnek.

A Liz & Chain divatos zenei programmal, vodkák, kézműves sörök és a világ minden tájáról származó csodálatos ásványvizek széles választékával várja a vendégeket. Az élénk bár stílusát Magyarország folyói és tavai ihlették. A vadonatúj bárban számos izgalmas bort és gyümölcspárlatot ízlelhetnek meg a vendégek.

A galérián található fitnesz- és egészségklub számos szolgáltatással várja a vendégeket.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Budapest egyik legkedveltebb része.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,7 pontra értékelték.

Forrás: booking.com

hely