#Bortúrák - Borturizmus - Pincék /

Götz Pincészet

3958 Hercegkút, Gombos-hegyi pincesor 4. sor GÖTZ Pince

bor
hungarycard
kupon
pincészet
top sights

leírás

HungaryCard felmutatásával együtt érvényes a 10% kedvezmény.

A Götz Pincészet a festői környezetben elhelyezkedő Hercegkúton található, a Tokaji Borvidék gyöngyszemeként. A települést övező hegyeken körbenézve kevés szebb helyet találunk a nagyvilágban. A falu két pincesora közel 200 pincével a világörökség része.

A Götz Pincészet a magas minőségű borok létrehozását tűzte ki célul, amelyek elkészítésének folyamatát különös gondosság jellemez a szőlőműveléstől, a bor érlelésén át, a palackozásig. Borászatunkban fejlesztéseink folyamatosak, a tradíciót ötvözzük a modern technológiával.

A szőlő és a bor szeretete, csodálata és a munka tisztelete családi örökségként meghatározó szerepet játszik életünkben. Gazdaságunk 17 hektáron elterülő, kitűnő fekvésű, elsőosztályú szőlőterületei kiváló lehetőséget adnak arra, hogy az összes típusú tokaji bort elkészítsük.

Friss borkínálatunk között szerepel a Tokaji Furmint és Sárgamuskotály száraz és félédes ízvilágban, valamint késői szüretelésű borok. Míg hagyományos, zempléni tölgyfahordós érlelést kap a Tokaji Aszú és Szamorodni.

Pincészetünk kóstolótermében szeretettel fogadjuk borkedvelő társaságok látogatását!

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján rugalmas

A kedvezmény kizárólag HungaryCard felmutatásával együtt érvényes.

További Hungarycard információ: hungarycard.hu

galéria

 

 

 

hely

információk