#Hungarikumok #Túraútvonalak /

Szépasszony-völgy

3300 Eger, Almási Pál u. 38

bor
csaladbarat
latvanyossag
termeszet
top sights

leírás

Nem tudja mit csinálna szívesen egy egri séta után?
Kóstolja meg Eger híres borait, várja Önt is a Szépasszony-völgy!

Egerben számos nevezetesség, kultúrális program fogadja majd, hosszú sétákat tehet a belvárosában, a fürdők gyógyító hatását élvezheti vagy rendezvények színes kavalkádján vehet részt. A kellemesen eltöltött nap végén pedig irány a Szépasszony-völgy!

Ha Ön már járt nálunk, vagy tervezi, hogy városunkban tölti szabadnapjait, akkor látogasson el az egri borvidék leghíresebb helyére, a Szépasszony-völgybe, ahol a boros pincék mindig szívesen látják egy pohár finom borra, ahol muzsikaszó mellett beszélgethet barátaival, családjával. Szabadtéri programok, borkóstolás, finom ételek, hangulatos esték várják Önt is!

Oldalainkon az Egerben és a Szépasszonyvölgyben megrendezésre kerülő programokról, rendezvényekről, a völgy történetéről, eseményeiröl olvashat.

A szépasszony-völgyi pincékben kóstolható borok

Jó szívvel ajánljuk a völgybe érkezők figyelmébe a minősítő táblarendszerrel ellátott pincéket, ahol a bor minőségét a Hegyközség garantálja. A garancia biztosítéka, hogy a hegyközségi tag a szőlő származását igazolni tudja, borai az OBI által bevizsgáltak. Szépasszony-völgyi borfajták

Forrás: http://www.szepasszonyvolgy.info/

hely

információk

nyitvatartás

Nyitvatartási információk nem érhetők el.