#Éttermek #Kávézók /

ZAX

1051 Budapest, Sas utca 15

budapest
csokolade
kezmuves
top sights

leírás

Káprázatos kézműves prémium csokoládé kollekció a Bazilika szomszédságában. Ez a ZAX csokoládéboltja, ahol minden egyes darab egyedi, kézzel készült finomság kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és szenvedéllyel készül. Francia Valrhona, olasz Domori és Crea csokoládéi, kaliforniai mandula és piemonti mogyoró teszik ellenállhatatlanná és megismételhetetlenné a ZAX csokoládékat.  Utóbbiból készül a Zsutella névre keresztelt gourmet mogyorókrém, mely 70%-ban tartalmaz piemonti mogyorót, organikus kakaóporral és cukorral készül – így teljesen vegán. Lenyűgöző bonbon palettájuk 24 féle alapízből áll: a klasszikusokon túl, mint a nugát és a karamell, megtalálhatók igazi kuriózumok is, mint a passiógyümölcs vagy hibiszkusz, champagne.
Termékeik között szerepel továbbá színes, különleges formájú táblás csokoládék, melyeket a mandula, mogyoró vagy karamell tesz tökéletessé. Ha csak egy apró finomságra térnénk be hozzájuk, a bonbonok mellett drazsékat vagy forró csokoládét is választhatunk.
Üzletükben a csokoládék mellett Taittinger Champagne-okat kínálnak, valamint a teljes portfólió online webshopjukon keresztül is megrendelhető: www.zaxchoco.com

galéria

 

 

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő zárva

Kedd 11:00 - 19:00

Szerda 11:00 - 19:00

Csütörtök 11:00 - 19:00

Péntek 11:00 - 19:00

Szombat 11:00 - 19:00

Vasárnap zárva