#Túrák #Városnézés #Vezetett túrák /

FEDEZD FEL BUDAPESTET E-SCOOTERREL!

A LUNA Tours új szintre emeli a városnézést: nincs több lépcsőzés, dugóban üldögélés, eltévedés… mi igazi városi kalandra hívunk téged: suhanj keresztül a városon, és fedezd fel velünk Budapest titkait.

Profi idegenvezetőink nem csak a klasszikus látványosságokat, de a rejtett kincseket is megmutatják, hogy úgy láthasd a jól ismert utcákat, ahogy még sohasem.

Ha szeretnéd a saját tempódban felfedezni a várost, kölcsönözd ki eszközeink túravezető nélkül. Mi megmutatjuk hogyan működnek a rollereink, adunk egy-két tippet, merre érdemes indulni, Te pedig kezedbe veheted az irányítást. Eszközeinket minden használat után fertőtlenítjük, túráinkon pedig tartjuk egymástól az ajánlott távolságot, így vigyázva egymásra.

Felejtsd el az órákig tartó fárasztó városnéző sétákat és az unalmas buszos városnézéseket! Válaszd a Luna Tours e-Scootereit és légy részese egy izgalmas és alapos Budapest-túrának felesleges időpocsékolás nélkül. Járd be a várost úgy, ahogy még ezelőtt sosem egy izgalmas e-Scooteres városnézés keretein belül.

  • nincs szükség jogsira, a rollereket szinte bárki használhatja
  • nem kell feleslegesen járnod a várost gyalog
  • te határozod meg a tempót
  • több mindent látsz rövidebb idő alatt és még kényelmes is
  • sokkal izgalmasabb mint egy városnéző buszról
  • környezetbarát megoldás
  • bejárhatod vele azokat a kis utcákat is, amiket autóval vagy busszal nem

További információkat ITT olvashat.

Szeretnél többet
olvasni?

Régiós Show: Balatonfüred – XVIII. Romantikus Reformkor

#Események #Magazin /

Bringatúra a Duna-kanyarban

Az ősz tipikusan az az idő, amikor a kellemes melegben, a szépséges tájakon érdemes nekiindulni az ismert és az ismeretlen […]

#Túrák #Vidéki kirándulások /

Lecsókirály, malomtitok, madárles – hétvégi programajánló

Egymást érik majd a remek a programok a hétvégén: jó időben indulhatunk madárvonulást csodálni, izgalmas és erősen gyerekbarát lesz a […]

#Ajánló /