#Gasztronómia #Magazin /

Őszi Kürtőskalács Piknik a tihanyi kilátónál – 2023.szeptember 22-23-24.

Kürtőskalácsozzuk hosszan ősszel is a tihanyi apátsági sétány támfalát!

A 20 éves jubileumi ünnepségsorozatunk harmadik állomása az Őszi Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál – eseményünk. Idén 2-dik alkalommal szervezünk Kürtőskalács Pikniket, ezúttal a Levander Tihany és a Pisky Bisztró közreműködésével! Így várhatóan készítünk majd levendulás kürtőskalács desszerteket is!

Szeptember 22-24 között tehát egy különleges kürtőskalács piknikre hívunk, ahol csodás panorámával a háttérben kürtőskalácsozhatnak együtt nagyok és kicsik, barátok és szerelmesek, családok és baráti társaságok!

Nincs szívmelengetőbb látvány, amikor kürtőskaláccsal a kézben a Pisky sétány támfalánál lábat lógatva, egymásnak dőlve kürtőskalácsoznak az emberek, miközben az eléjük táruló csodás Balaton kékségének nyugtató szépségében fürdőznek. Vagy az apátság árnyékában, a padon ülve, fűben heverészve teszik ugyanezt – szóljon hát erről a hétvége.

Két kürtőskalács standdal (Ízbombák, Glutén és tejmentes kürtőskalács, KÜRTŐSBON és különböző levendulás kürtőskalács-desszertek) és két nagy terasszal várunk a Halász köz 9-ben!

Jókedv, zene, kürtőskalács és a Levander Tihany különböző mentes és más finomságai, valamint csodálatos kilátás vár az ŐSZI KÜRTŐSKALÁCS PIKNIKEN.

Várunk szeretettel,
Vitéz Kürtős és a Levander Tihany csapata

Szeretnél többet
olvasni?

Régiós Show: Balatonfüred – XVIII. Romantikus Reformkor

#Események #Magazin /

Bringatúra a Duna-kanyarban

Az ősz tipikusan az az idő, amikor a kellemes melegben, a szépséges tájakon érdemes nekiindulni az ismert és az ismeretlen […]

#Túrák #Vidéki kirándulások /

Lecsókirály, malomtitok, madárles – hétvégi programajánló

Egymást érik majd a remek a programok a hétvégén: jó időben indulhatunk madárvonulást csodálni, izgalmas és erősen gyerekbarát lesz a […]

#Ajánló /