#Magazin #Túrák #Vezetett túrák /

Liget séták – Liget 10 – az első tíz évünk

Liget séták

Szeretettel várunk vezetett városligeti barangolásainkra! Fedezzük fel együtt a Liget titkos zugait, csodálkozzunk rá ismert, és mégis sok újdonságot rejtő helyeire!

Hadd mutassuk meg Magyarország legtöbb nemzetközi díjjal elismert új, kortárs építészeti remekművét, a Magyar Zene Házát!

Tarts velünk, és nézzünk be a Néprajzi Múzeumba, sétáljunk be a Városliget új kapuján, gyönyörködjünk együtt a város és a Liget panorámájában! Ismerd meg velünk a nemrégiben felújított Millennium Házát, amely egyedülálló Zsolnay épületkerámiák otthona.

És hadd meséljük el a park évszázadokon átívelő történelmét, és engedjünk betekintést a Liget Budapest fejlesztéseibe, amely ma Európa legnagyobb léptékű kulturális tartalmú városfejlesztési projektje.

Liget 10 – az első tíz évünk

A „Liget 10 – az első tíz évünk” sétán elmeséljük a Liget Budapest Projekt első 10 évének legizgalmasabb kulisszatitkait, bejárjuk a legszebb épületeket, és felfedező utunk zárásaként egy finom kávéra is meginvitálunk a Liget Budapest Látogatóközpontba, ahol a jubileumi kiállításunkat is megtekintheted.

Link a Liget 10 – az első tíz évünkhöz ITT érhető el. 

 

 

Szeretnél többet
olvasni?

Maurer Dóra – a struktúra tematizálása kiállítás a Vaszary Galériában

#Események #Magazin /

MAGYAR GULYÁSLEVES

„A gulyás bőséges lével, hagymával és paprikával készített leveses étel, kockára vágott burgonyával és csipetkével”- írta egykoron Gundel Károly vendéglős. […]

#Hungarikum #Magazin #Tudtad? /

Magyar Zene Háza épületséta

A japán sztárépítész, Sou Fujimoto által tervezett ikonikus Magyar Zene Háza valódi kortárs építészeti remekmű, Magyarország legtöbb nemzetközi díjjal elismert […]

#Vezetett túrák /