#Események #Magazin /

Liget Budapest – Ajándékutalvány

Egy igazán különleges, sokoldalú, minden korosztály számára ideális ajándékot találtunk ki, amivel idén karácsonykor meglepheted szeretteidet.

A Liget Budapest Ajándékutalvány online megvásárolható, és a megajándékozott maga döntheti el, mire használja fel a Liget Budapest égisze alatt elérhető kiállítások, koncertek, élményséták vagy sportolási lehetőségek közül.

A Magyar Zene Háza koncertjeitől a Millennium Háza kínálatán át egészen a Néprajzi- vagy a Szépművészeti Múzeum szenzációs kiállításáig, vagy az élményballonozásig megannyi feledhetetlen program vár a megújuló Városligetben arra a szerencsésre, akit megajándékozol.

Hogyan ajándékozhatsz Liget élményt?

Az ajándékutalványt a Liget+ rendszerében (a ligetplusz.hu weboldalon) vásárolhatod meg elektronikus formájában, amelyet egy tetszőleges összeggel tölthetsz fel. Meglepetésed így igazán személyessé válik, hiszen a megajándékozott maga döntheti el, mire használja fel a Liget Budapest égisze alatt elérhető kiállítások, koncertek, élményséták vagy sportolási lehetőségek közül.

Link az ajándékutalványhoz 

 

 

Szeretnél többet
olvasni?

Maurer Dóra – a struktúra tematizálása kiállítás a Vaszary Galériában

#Események #Magazin /

MAGYAR GULYÁSLEVES

„A gulyás bőséges lével, hagymával és paprikával készített leveses étel, kockára vágott burgonyával és csipetkével”- írta egykoron Gundel Károly vendéglős. […]

#Hungarikum #Magazin #Tudtad? /

Magyar Zene Háza épületséta

A japán sztárépítész, Sou Fujimoto által tervezett ikonikus Magyar Zene Háza valódi kortárs építészeti remekmű, Magyarország legtöbb nemzetközi díjjal elismert […]

#Vezetett túrák /