#Hungarikum #Hungarikumok gyűjteménye #Magazin #Tudtad? /

Fröccs

A fröccs több mint 50 féle fajtája – a bor és a szikvíz arányának és mennyiségének változatásával- a magyar gasztronómia szerves része.

De napjainkban is születnek újabb és újabb bor-szikvízpárosítások. A fröccsnek Magyarország az őshazája, és a mai napig fellegvára, mivel magyarországi borászatok és szikvízkészítő mesterek közös erővel szolgálják ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

A fröccs ma már divatos ital és nincs olyan magára valamit is adó vendéglátós, aki ne tudna szolgálni vendégeinek igazi szódavízzel készült fröccsel.

Forrás: hungarikum.hu

Szeretnél többet
olvasni?

Sorra nyílnak a balatoni jégpályák – téli élmények a tó körül

A Balaton környéke az ünnepi időszakban nemcsak a fények és vásárok miatt telik meg élettel: évről évre egyre több település […]

#Ajánló /

Budapesti kiállításon a Pop Királya

Emberközeli és ikonikus élménnyel várja a látogatókat a frissen megnyílt Michael – the HIStory kiállítás Budapesten, ahol a színpadi legenda […]

#Ajánló /

Újra hétvégi menetrendben jár a Királyréti Erdei Kisvasút – varázslatos kirándulás a Börzsöny szívébe

A Királyréti Erdei Kisvasút november 1. és március 31. között hétvégi menetrend szerint működik, vagyis szombaton, vasárnap és ünnepnapokon közlekedik […]

#Ajánló /