#Hungarikum #Hungarikumok gyűjteménye #Magazin #Tudtad? /

Fröccs

A fröccs több mint 50 féle fajtája – a bor és a szikvíz arányának és mennyiségének változatásával- a magyar gasztronómia szerves része.

De napjainkban is születnek újabb és újabb bor-szikvízpárosítások. A fröccsnek Magyarország az őshazája, és a mai napig fellegvára, mivel magyarországi borászatok és szikvízkészítő mesterek közös erővel szolgálják ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

A fröccs ma már divatos ital és nincs olyan magára valamit is adó vendéglátós, aki ne tudna szolgálni vendégeinek igazi szódavízzel készült fröccsel.

Forrás: hungarikum.hu

Szeretnél többet
olvasni?

Újjászületett a múlt – megújult a Tihanyi Bencés Apátság

Hat éven át tartó, példaértékű összefogás eredményeként teljes körű felújításon esett át Magyarország egyik legikonikusabb szakrális és történelmi emlékhelye, a […]

#Vallásturizmus /

Tavaszi pezsgés és vidéki varázs – hétvégi programajánló Budapesten és vidéken

A május közepi hétvége számos izgalmas programot kínál Budapesten és vidéken egyaránt. Legyen szó irodalomról, gasztronómiáról, családi kikapcsolódásról vagy természetjárásról, […]

#Ajánló /

Malom, forrás, fűzfamatuzsálem – Bán Malomliget Arborétum

Vannak helyek, ahol az idő nem pusztít, hanem épít. Naszály község határában, a Gerecse lankáin ilyen csoda született: Magyarország legfiatalabb […]

#Ajánló /