#Események #Magazin /

Irány az ingyen kori a Balatonnál

Ha már a Balaton jegét régóta hiába várjuk, annak ellenére, hogy a Magyar Tenger ki tudja mikorra fagy be annyira, hogy jelgén biztonságosan korizhassunk, a tó partján így is akad két pálya, ahol ingyen lehet korcsolyázni.

Az egyik ilyen hely a déli parton van. Zamárdiban december végén nyílt meg az a 180 négyzetméteres koripálya, ahol közösségi térként gyűlhetnek össze a korcsolyázás szerelmesei a sportolás és az együttlét örömére.

Az ingyenes pályán ráadásul korcsolyát is bérelhetnek azok, akik egy hirtelen ötlettől vezérelve húznának korcsolyát a lábukra, mellette pedig a helyi termelők és boltosok által finom falatok és italok teszik teljessé az élményt.

A másik ingyenes korcsolyapálya Keszthelyen várja azokat, akik a Balatonnál járva szeretnének korizni. A december közepén megnyílt, 20 méter átmérőjű, kör alakú jégpálya január 15.-ig várja a téli sport kedvelőit. Természetesen itt is lehetőség van a korcsolya bérlésre és még az élezés lehetősége is biztosított.

Miközben a téli Balaton vidéke már önmagában is megér egy utazást, hogy a friss, tiszta levegőt magunkba szívva sétáljunk egyet a tó partján, az ingyenes korcsolyázás lehetősége egy olyan pluszt jelent, amit mindenkinek érdemes kihasználni, aki szeret korizni.

Egyedül arra érdemes figyelni hogy a nyitott, ingyenes pályákon csak a fagypont alatti hőmérsékleten számíthatunk az örömteli korizásra.

Szeretnél többet
olvasni?

XXXIII. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál – 2024.03.22-24.

Bohém Fesztivál már 33. alkalommal! A házigazda Bohém Ragtime Jazz Band a szenzációs Bratislava Hot Serenaders és az Original Prague […]

#Fesztivál ajánlók /

Valentin Kürtőskalács Napok az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában.

Valentin-nap alkalmából mindig készülünk valamilyen kürtőskalács újdonsággal, meglepetéssel. Ezúttal a Valentin napot követő hétvégén is szerelem lesz a levegőben és […]

#Események #Gasztronómia /

Szerelmesek csillaglesen, mátkák a múzeumban, sárkányok az éjszakában – hétvégi programajánló

Bár már elmúlt Valentin-nap, több hétvégi programot is a szerelem jegyében hirdettek meg: különleges tárlatot és a csillaglest is választhatnak […]

#Ajánló /