ARAZ étterem Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket. A tradicionális magyar konyha remekei kerülnek elénk némi csavarral, ahogy azt már Barka Árontól (Chef de Cuisine) megszokhattuk. Az egész héten elérhető, hetente megújuló déli menüben mi válogathatjuk össze két- vagy háromfogásos ebédünket, mindezt rendkívül kedvező áron. Az étterem belső terasza pedig a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a zajoktól távol, a nyári hónapokban valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget. Ha finomat, a magyaros konyha kiváló alapanyagaiból készült ebédre vagy vacsorára vágyunk egy igényes környezetben, ráadásul a belváros közepén, akkor nem kérdés, hogy az ARAZ-ban a helyünk! 1/4 × BORVACSORA A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és ez idén sem lesz ez másként. Öt fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. Márciusi borvacsoránkon Vendégeink az egri St. Andrea borait kóstolhatják, melyeket -és a borászatot- ifjabb Lőrincz György borász mutat majd be. Öt fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! https://araz.hu/borvacsora 1/4 ×