Márciusi havi burger ajánlatunk egy valódi klasszikus, mégpedig a Paddy (eredetileg Szt. Patrik) Burger. A burger születése 2019-ben történt. A legelején még egy kevés ír whiskey-vel készítettük a bacondzsemet; de annyira jókedvű lett utána mindenki ettől a kis hozzáadott értéktől, hogy a következő években inkább jónak láttuk mindezt kihagyni belőle. Szomorú, de igaz. A hambi alapja a minden nap frissen érkező szezámos buci és hazai marhahúspogácsa, kellemesen szaftosra átsütve. Nem hiányozhat a sajt sem, amely fehér cheddar képben került bele. A burger ízvilágát kellemes, füstös aroma határozza meg. Ez az egész a szósznál kezdődik, amely jelen esetben némi füsttel dúsított majonéz. Sok esetben bolti savanyúságot használunk, de ennél a burgernél úgy voltam vele, hogy lépjünk még egy szinttel feljebb – így kerül bele házilag marinált uborka. A húsról és a sajtról már írtunk, viszont a rákerülő bacondzsem, azaz szalonnalekvár egy komolyan dekadens húzás. Kockázott bacon, hagyma, só, sav, zsír, hő! A végeredmény? Fantasztikusan puha, szaftos, zsíros egyveleg, amely tökéletesen passzol a burgerhez. A havi köret egy igazi lágy, és egyben roppanós újdonság: Krémsajtos jalapeno snack. Nem csípős, inkább minimálisan pikáns, ízletes falatok a burgered mellé! Gyere, és kóstold meg – mind a 9 Bamba Marhában (a Bamba Smashed kínálata eltérő a Deákon), csak márciusban! 1/2 ×