#Hungarikum #Hungarikumok gyűjteménye #Magazin #Tudtad? /

Fröccs

A fröccs több mint 50 féle fajtája – a bor és a szikvíz arányának és mennyiségének változatásával- a magyar gasztronómia szerves része.

De napjainkban is születnek újabb és újabb bor-szikvízpárosítások. A fröccsnek Magyarország az őshazája, és a mai napig fellegvára, mivel magyarországi borászatok és szikvízkészítő mesterek közös erővel szolgálják ki az egyre növekvő fogyasztói igényeket.

A fröccs ma már divatos ital és nincs olyan magára valamit is adó vendéglátós, aki ne tudna szolgálni vendégeinek igazi szódavízzel készült fröccsel.

Forrás: hungarikum.hu

Szeretnél többet
olvasni?

Trópusi lepkéktől a tokaji bűbájon át az anyák napi Barbie-workshopig – hétvégi programajánló

A Szegedi Tudományegyetem arborétumának lepkekertje újra várja a látogatókat, akik különleges pillangókat figyelhetnek meg karnyújtásnyi távolságból. Érdemesebb nagyobb távolságot tartaniuk […]

#Ajánló /

Bringaünnep: ismét jön a Háromváros Kerékpáros Fesztivál

Újra készülhetnek a kerékpáros kirándulások kedvelői, hiszen ismét, immár harmadik alkalommal rendezi meg – május 25-én és 26-án – a […]

#Ajánló /

Bejelentette teljes programját az Örvényesvölgy Fesztivál

Bejelentette teljes programját a június 28-30. között zajló Örvényesvölgy Fesztivál. A négy nemzetközi fellépő: MATTEO BOCELLI, MORRIS MADRONE, STEFFEN MORRISON […]

#Fesztivál ajánlók /