#Strandok - Fürdők /

Diási Játékstrand és Gyenesi Lidóstrand

8315 Gyenesdiás Strand u. és Oppel Imre sétány

balaton
strand
top sights

leírás

Gyenesdiáson 2 strand is várja a fürdeni vágyókat.

A Diási Játékstrand mára a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol természetes gyerekpancsoló, sportpályák, játékok, animátorok szervezésében változatos programok, játékok kicsiknek és nagyoknak, strandrádió, wifi, értékmegőrző, ingyenes parkoló, színvonalas éttermek, büfék várják a vendégeket.
A Gyenesi Lidóstrand, a község kisebb fövenyes partú strandja olyan kisgyermekes családok és napimádók kedvelt fürdőhelye, akik a nyugalmat, a családias hangulatot keresik.

Az aktív időtöltést kedvelő vendégeket strandfoci és strandröplabda pálya várja, a gyerekek pedig kedvükre pancsolhatnak a sekély vízben, vagy homokvárat építhetnek a nagy homokozóban.

A strandok kiválóságát bizonyítja, hogy mindkét strand évek óta elnyeri a Kék Hullám Zászló strandminősítésen az öt csillagot. A Diási Játékstrand rendszeresen különdíjas, így olyan címeket tudhat magáénak, mint „A Balaton legjobb strandja”, „A járványhelyzet legfelkészültebb strandja”, valamint „A Balaton családbarát strandja”, melyet többször is elnyert.

 

galéria

 

 

hely

információk

nyitvatartás

Nyitvatartási információk nem érhetők el.