#Éttermek /

1027 Budapest, Margit krt. 2.

buda
étterem
top sights

leírás

Magyar ízek újratöltve: Margarets Restaurant & Pub

Mindannyian emlékszünk gyerekkorunk kedvenc ételeire. Az otthon ízeit most újrahangolva kóstolhatjuk meg a Margaret’s kínálatában, mindezt ráadásul egy lenyűgöző sörválogatás kíséretében.

Legyen szó családi ebédről, születésnapról, évfordulóról, baráti találkozóról, sőt, akár céges rendezvényről, a Margit híd budai hídfőjénél található Margaret’s tökéletes helyszín. Kozmopolita hangulat, tágas, modern belső terek, s nem utolsó sorban: fantasztikus ételek. A nosztalgiával átitatott finomságok – például borjúpaprikás, vörösboros marhapörkölt, konfitált kacsacomb, sültkolbász – modern köntösbe bújva, a legkiválóbb alapanyagokat és sokéves szakértelmet ötvözve kerülnek asztalunkra. Ha kételkednénk abban, hogy az újragondolt receptek akár még az eredetinél is vonzóbbak lehetnek, kóstoljuk meg a pekándiós aranygaluskát borsodóval, mézkaramellel – és ez csak a kezdet!

A mesés fogások mellett összesen 20 fajta csapolt sörből választhatunk: a helyi és nemzetközi márkák között – mint például a budapesti FIRST Craft Beer, a cseh Bohemia Regent vagy a Primator, hogy csak néhányat említsünk – pale ale-t, IPA-t, NEIPA-t szintén találunk. A skála egyik végén egy 9%-os IPA, a másikon 3 féle gyümölcssör: a Margaret’s Rohozec Cherry vagy a FIRST’s Blueberry Ale és Mango Juice kirobbanó frissessége a lágyabb sörök rajongóinak is kedvez.

 

galéria

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő 11:00 - 23:00

Kedd 11:00 - 23:00

Szerda 11:00 - 23:00

Csütörtök 11:00 - 23:00

Péntek 11:00 - 23:00

Szombat 11:00 - 23:00

Vasárnap 11:00 - 23:00