#Spa és Wellness #Strandok - Fürdők /

PALATINUS FÜRDŐ

1003 Budapest, Soó Rezső stny. 1

budapest
csaladbarat
furdo
gyogyfurdo
top sights

leírás

Légy boldog és használd ki egész évben a kül-és beltéri szórakozóegységek adta lehetőségeket!

A Palatinus a Margitszigeten,a város szívében helyezkedik el.

Természetes víz és gyönyörű, gazdag növény-és állatvilággal tarkított park veszi körül.

A Palatinus eredendően szabadtéri strandként nyitott meg 1919-ben és vált nagyon hamar a budapestiek és külföldiek imádott helyszínévé.

1937-ben szükségessé váltak a fejlesztések, így készült el egy, letisztult, minimalista jegyeket viselő épület, erőteljes Bauhaus vonásokkal. Közel egy évszázaddal későb, 2017-ben felújították és kibővítették a területet, ami lehetővé tette, hogy egész évben érkezzenek a vendégek.

Az épület egyediségét mutatja, hogy műemlékvédelem alatt áll.

A megújulásnak köszönhetően, termál medencék, gyermekmedencék és szaunák (gőzkamra, szauna, geotermikus és finn szauna) is várják a látogatókat.

A gyógyvíz minősítésű víz típusát tekintve kis sókoncentrációjú, kalcium -, magnézium-hidrogénkarbonátos, kloridos és szulfátos gyógyvíz, melynek fluorid és metakovasav tartalma is jelentős.

Számos masszázs szolgáltatás vehető igénybe a gyengéd verziótól egészen az intenzívebb, frissítőbb kategóriákig.Ez egy olyan hely,ahol a család minden tagja jól tudja magét érezni.

Mindezek mellett nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a víz gyógyító hatását magas minőségű kozmetikai termékeken keresztül is lehet élvezni.

A nyári időszakban a fürdő szinte “vidámparkként” is funkcionál: számos létesítmény,  hullámmedence, óriáscsúszdák, gyermekmedence, játszótér, sport lehetőség, hatalmas füves terület és árnyas fák fogadják a kikapcsolódni vágyókat.

Mindenki talál kedvére való tevékenységet.

Lepd meg magad és szeretteid egy felejthetetlen fürdőélménnyel!

http://jegyvasarlas.budapestgyogyfurdoi.hu/

 

galéria

 

 

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő 9:00 - 19:00

Kedd 9:00 - 19:00

Szerda 9:00 - 19:00

Csütörtök 9:00 - 19:00

Péntek 9:00 - 19:00

Szombat 9:00 - 19:00

Vasárnap 9:00 - 19:00