#Éttermek /

Rub & Roll Villa Étterem

2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Gödöllő
Rub & Roll Villa Étterem
Tenisz Club
top sights

leírás

Grill és barbecue ételek, az amerikai és a mexikói konyha legjava modern, elegáns környezetben, ízletes koktélokkal természetközeli nyugalomban. Nyáron hatalmas terasz látványkonyhával és szabadtéri sütésekkel, télen pedig kellemes bisztróhangulat egy csipetnyi tengerentúli felhanggal.

SZABADIDŐ

A gödöllői védett természeti övezet szélén terpeszkedik egy patinás villa, mely a harmónia megteremtésére törekedve várja látogatóit. Első pillantásra a villához tartozó teniszpályák, a hatalmas terasz és a fákkal övezett épület elegáns, elit benyomást kelthet, azonban egy lépéssel beljebb már kellemes, oldott hangulat fogadja az ide látogatókat.

Itt megtalálják szórakozási lehetőségeiket a gödöllői és környékbeli lakosok, a nyugalmat kereső fővárosiak, a felfrissülésre vágyó utazók, a gasztronómia és a sportok szerelmesei egyaránt. Egy nívós, ám kötetlen hangulatú helyszínen, közvetlen vendéglátás mellett. Ott, ahol vendégeink már az első pillanattól kezdve – mintha egy hosszú útról érkeztek volna haza – otthonos érezhetik magukat.

ÉTELEK

Egészen különleges kapcsolatunk van a tűzzel, a szénnel és a sütéssel. Szeretünk kísérletezni a különféle alapanyagokkal, folyamatosan fejlesztjük sütési technikáinkat és receptjeinket is. Az étlapon szereplő fogások nagy része a szmókerben, lassú tűzön, füstön sütve készül, vagyis az autentikus barbecue “szabályai” szerint. Másik részüket grillen sütjük, terasznyitás után a szabadtéri látványkonyhában, faszénen. A sütési technikák ugyanannyit, ha nem többet adnak hozzá az ételek ízvilágához, mint felhasznált alapanyagok vagy éppen fűszerek. Tiszteljük a húst, így felettébb különleges bánásmódban részesítjük! Talán elmondhatjuk, hogy ez a kulcs. Az egész egyben adja a Rub & Roll egyedi élményét, mely egyedülálló egész Gödöllőn (és környékén).

A gasztronómia rabjai mellett a sport kedvelőit is várjuk. Éttermünk mellett üzemel a Rub & Roll Tenisz Club szabadtéri és fedett pályákkal. Tökéletes helyszín az aktív kikapcsolódásra a nyári és téli szezonban is.

Várunk minden korosztályt sok szeretettel családdal, baráti társasággal, párral Gödöllő legújabb kikapcsolódásra hívatott helyszínén, a Rub & Roll Villában!

galéria

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő 11:30 - 22:00

Kedd 11:30 - 22:00

Szerda 11:30 - 22:00

Csütörtök 11:30 - 22:00

Péntek 11:30 - 23:00

Szombat 11:30 - 23:00

Vasárnap 11:30 - 22:00