#Éttermek /

Tiszafüredi STÉG szabadidőközpont

5358 Tiszafüred, Tiszaikertsor út 32

étterem
stég
strand
szabadidőközpont
tisza
top sights

leírás

A tiszafüredi STÉG szabadidőközpont üde színfolt a Tisza-tónál, hiszen nem csak jó minőségű ételeket találunk, hanem szabadidőközpontként teljes kikapcsolódást nyújt a család tagjainak.

Kisgyermekesek részére árnyékos játszótér áll rendelkezésre, míg a nagyok számára  biliárddal, csocsóval és léghokival. Mellette rendszeresen takarított mosdók, amik a nem fogyasztó vendégek számára is rendelkezésre állnak.

Központi és vízparti elhelyezkedése miatt mindenképp érdemes útba ejteni biciklizés, túrázás vagy hajózás közben. Mini szerviz pontként akár útközben meghibásodott biciklinket is meg szerelhetjük, ellenőrizhetjük a guminyomást, a lemerült telefonunkat feltölthetjük vagy bérelhetünk SUP-ot, kiránduló csónakot is.

A halsütödénél pazar kilátás tárul elénk, akár a tetőteraszra, akár a vízpartra ülünk. A kiszolgálás gyors és kedves, de csúcsidőben akár fél órát is várhatunk az ételünkre.

 

Kínálat

Halsütödeként főleg halakra specializálódtak, viszont a környék legjobban elkészített halai itt találhatók. Érdemes megkóstolni abban az esetben is, ha kevésbé szeretjük, hiszen olyan érdekességeket ehetünk, mint a STÉG wrap, harcsa gyros vagy a harcsa brassói, zseniális fogás mindkettő. Emellett a klasszikusokat is megfelelő szakértelemmel készítik, mint az egészben sült keszeg, fish&chips, halászlé. Az étlapon találunk halmentes fogásokat is, kérhetünk lángost, roston csirkét salátával. Az italkínálat: sör, bor, fröccs, szörp, üdítő és kávé és rövidek vannak a választékban.

 

Megközelítés

Tiszafüredet a 33-as úton keresztül érjük el, a Tó felé Tiszaörvény irányába hagyjuk el a várost. Beérve Tiszarövénybe, az Esze Tamás utcára fordulva tudunk lejutni a part irányába. A parkolás nehéz, érdemes itt letenni az autót és gyalog folytatni az utat a partra. A partra érve forduljunk jobbra, kb 60 méter múlva érünk a Stéghez.

galéria

 

 

hely

információk

nyitvatartás

Nyitvatartási információk nem érhetők el.