#Élménypark /

Városligeti Sportcentrum

1146 Budapest, Városliget, az Ajtósi Dürer sor - Dózsa György út

budapest
csaladbarat
top sights
városliget
Városligeti Sportcentrum

leírás

A Városliget új, legsportosabb része mintegy 36.000 m2-es területen kapott helyet, ahol több, mint egy tucat sportág (két bérelhető sportpálya kivételével) ingyenes kipróbálásra van lehetőség.

Az új sportcentrumban két foglalható, kivilágított sportpálya is létrejött: a Városligeti Miniaréna Budapest új, egyik legmodernebb kivilágítható kézilabda méretű műfüves labdarúgó pályája, melynek különlegessége, hogy fedett cserepadokkal, lelátóval, illetve digitális eredményjelző táblával is ellátták. A Kosárlabda Miniaréna pedig az amatőr és profi kosarasok egyik kedvenc helye, a szabványos méretű kosárpálya gumi burkolatú és 4,2 méter magas védőhálóval rendelkezik.

Mindezek mellett három kisebb, ingyenesen használható multifunkciónális sportpályát is kialakítottak a területen, melyeken focizni, kosárlabdázni, röblabdázni, tollaslabdázni és lábteniszezni lehet.

Sakkasztalok és ping-pong asztalok mellet Teq-asztal is várja a sportolókat. A sportcentrum kialakítása során különös hangsúlyt fektettek arra, hogy az egyenlő hozzáférés jegyében valamennyi új pályát, sporteszközt és szolgáltatást úgy alakítsanak ki, hogy azokat a mozgássérültek és fogyatékkal élők biztonsággal igénybe tudják venni.

A sportolók kényelmét női, férfi és akadálymentesített öltözők, illetve ivókutak, kerékpártárolók szolgálják.

galéria

hely

információk

nyitvatartás

Hétfő 0:00 - 24:00

Kedd 0:00 - 24:00

Szerda 0:00 - 24:00

Csütörtök 0:00 - 24:00

Péntek 0:00 - 24:00

Szombat 0:00 - 24:00

Vasárnap 0:00 - 24:00